Aanbrengen van een nieuwe binnenvoering dor middel van relining, vanwege wortel ingroei, en zo moest de weg niet opgebroken worden.

UV-Liner Systeem

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Wij brengen de UV-uitgeharde pijprelining-technologie op de markt naar de kleine diameters, waardoor u eindeloze werktijden, minder risico op locatie, minder marge voor menselijke fouten en een veel sterkere coating krijgt. Het UV Liner-systeem is een “NO DIG” riool renovatie systeem voor het repareren van beschadigde afvoerleidingen en rioleringen zonder noodzakelijke graaf- of breek werken te moeten uitvoeren. 

Dit bespaard niet alleen, maar ook geld. 

Tijdens de renovatie wordt de flexibele UV-LINER gedrenkt in hars en vervolgens met perslucht  in de kapotte leiding geïnverteerd. De UV-LINER volgt volledig naadloos de binnenzijde van de leidingen elimineert alle bestaande of potentiële schade. 

Na uitharding ontstaat een volledig nieuwe, waterdichte buis binnen de oude leiding, welke zich tegen de oude buiswand verlijmt, en een diameter vermindering geeft van maximaal 4% van de oppervlakte

Uitharding relining shunt kanaal. Shunt kanaal van 19x19cm werd voorzien van een nieuwe voering, en de bewoners kregen een nieuwe mechanische afvoerventilatie geplaatst, dit voor het verduurzamen van de appartementen.

Uitharding van riolering door UV voor appartementscomplex. Door de gaten in de riolering kwamen ratten naar buiten .

Aanbrengen nieuwe binnen voering bij pompgemaal, vanwege wortel ingroei. Omdat de wortels bij de besturingskast naar binnen treden was het aanbrengen van een relining eenvoudiger dan de leiding vrij te graven en te vernieuwen.